Kablar och ledningar

Elfa Distrelec har ett brett sortiment av kablar och trådar som passar många användningsområden. Oavsett om du behöver AV-, data-, RF-, IDC-, flat-, nät- eller utrustningskablar har vi rätt produkt för dig.

Vårt produktsortiment passar många olika testmiljöer och situationer som kräver mer flexibla eller anpassningsbara kablar eller ledningar. Vi har också ett urval av tillbehör som: kabelförskruvningar, markörer, ingångssystem, slangar och rännor.

Vad är kablar och ledningar?

Kablar består av en grupp ledningar som är partvinnade, bundna och sammanflätade. Kablar är inkapslade i skyddshöljen eller slang för att inte ledningarna ska skadas. Ledningar består av metallstavar eller -tråd som finns i de flesta elektriska och elektroniska tillämpningar.

Både ledningar och kablar överför elektrisk ström eller data. Elfa Distrelec har en mängd olika kablar och ledningar för att du ska hitta det ditt projekt behöver.

Kablage

Kablage är mycket användbara produkter som ofta används för signalöverföring, med den fördelen att flera separata kablar kan organiseras och samlas i paket som är enkla att byta ut och underhålla. Elfa Distrelec har också kabelingångssystem som används för att dra kablar till system som kopplingsskåp, elektriska inkapslingar eller kontrollpaneler.