Säkerhets- och hemautomation

När det gäller säkerhet har Elfa Distrelec det du behöver i form av ett omfattande sortiment med CCTV-kameror och inspelningsenheter för att ge för att förbättra skyddet i ditt hem eller din byggnad.

Vi har även ett antal olika kassaskåp och förvaringsboxar. Bland våra larm och tillbehör finns allt från handhållna personliga säkerhetslarm till avancerade larmsystem för flera rum. Sådana larmsystem har inbyggda rörelsesensorer av hög kvalitet som ser till att du och din byggnad håller sig säkra.

Sensorer

Sensorer används för att samla in data för vissa mätbara värden som temperatur, flöde och rörelser. Förutom sensorer har vi även ett urval styrenheter för lufttryck och temperatur.

Omvandlare

Omvandlare konverterar en typ av ingående energi till en annan. De finns i olika former, en av dem är termoelektriska omvandlare. Elfa Distrelec har ett brett utbud av mätomvandlare för termoelektricitet.

Termostater

Elfa Distrelec har ett urval av termostater med olika tekniska funktioner. De flesta av våra termostater är moderna enheter med pekskärmar, men vi har även kronotermostater med Wi-Fi för mer avancerad temperaturreglering.