Strömförsörjning och batterier

Oavsett om det gäller batterier till små apparater eller nätaggregat till kontorsmaskinerna har Elfa Distrelec det du behöver i vårt omfattande utbud av strömförsörjningsprodukter. Sortimentet innehåller produkter från branschledande tillverkare.

Produkter i vårt strömförsörjningssortiment

  • Batterier: Vi har både uppladdningsbara batterier och standardbatterier med ett stort urval av tillbehör.
  • Batteriladdare: Det finns batteriladdningsalternativ för både blysyre-, NiMI-, NiCd- och NiZn-batterier.
  • Omvandlare: Om du behöver USB-omvandlare, isolerade omvandlare, moduler, DIN-skenor eller Front End-omvandlare har vi en rad AC/DC-omvandlare som kan passa dina användningsbehov.
  • Nätaggregat: Vi har en rad nätaggregat av olika typ och med olika märkspänning. En del av produkterna har switchläge och inbyggda medicinska nätaggregat.
  • Solenergi: Vi har ett omfattande urval med allt från solceller av olika typ, storlek och klass till laddningsstyrenheter och många solenergiprodukter med tillbehör.

Transformatorer

En transformator är en enhet som överför elektrisk energi från en elektrisk krets till en annan. Överföringen sker i med en förändring av ström och spänning.

Överspänningsskydd

Överspänningsskydd är viktig utrustning i hem och på kontor för att skydda viktiga och värdefulla elektroniska enheter från spänningstoppar. Spänningstoppar inträffar när höga energivolymer passerar igenom elektriska enheter. När en enhet inte är konstruerad för att hantera det höga spänningsflödet som kommer in, kan komponenter och andra viktiga delar i enheten skadas. Överspänningsskydd kan förhindra det genom att bara tillåta en säker mängd elektrisk energi passera till enheten.

I Elfa Distrelecs sortiment med strömförsörjningsprodukter ingår ett urval av externa plug-in-adaptrar och tillbehör till nätaggregat som är perfekta för hem- och kommersiell användning.